På denne side kan du se hvem vi bl.a. benytter som samarbejdspartnere.

Vi samarbejder med mange andre kompetente virksomheder og personer der hver især er specialister indenfor forskellige områder. Derudover samarbejder vi med en række banker.

Miki Ipsen

Om mig:
Jeg designer, administrerer og markedsfører WordPress websteder primært for revisorer og bogholdere, men i stigende grad også andre virksomheder.

Hvad kan jeg tilbyde:
– Design af websteder i WordPress
– WordPress websted administration
– Markedsføring af websteder

Hvorfor samarbejde med mig:
– Se det færdige websted, før du beslutter, om du vil købe det
– Jeg afregner pr. minut, så du kun betaler for den tid, der reelt er brugt
– Har du en administrationsaftale med mig og bliver dit websted ødelagt efter et hackerangreb eller en opdatering, så det ikke kan gendannes, så får du et tilsvarende websted af mig – gratis.

Ved at fortælle mig, at du kommer via Revision Nordjylland, så får du 20% rabat på et nyt WordPress websted.


Claus Hein

Skattesagsadvokaterne ApS

Tobias Stenkjær Albrechtsen

Om os:
Skattesagsadvokaterne ApS er et højt specialiseret advokatkontor, der fører skatte- og skattestraffesager (herunder moms- og afgiftsstager såvel som moms- og af-giftsstraffesager). Vi sætter en dyd i ærlig, reel, hurtig og effektiv sagsbehandling, samt et godt samarbejde med myndighederne.

Dette gælder også i skattestraffesagerne, hvorved vi adskiller os fra en række af vores kolleger. Det er vores erfaring, at det bedste resultat opnås ved at behandle relationer – uanset hvem de er – sobert og seriøst, da det i sidste ende kommer vores kunde til fordel.

Vi adskiller os fra en række andre aktører, idet vi prioriterer at have tid til at dyrke vores specialisering og grundlæggende interesse for skatte- og skattestrafferetlige problemstillinger, frem for ensidigt at jagte den sidste omsætningskrone.

Vi har således prioriteret at have en omkostningsstruktur og en størrelse, der gør, at vi har mulighed herfor. Det betyder omvendt også, at vi kan tilbyde vores sam-arbejdspartnere nogle særdeles gode vilkår, sammenlignet med andre aktører i branchen.

Vi har kontor og mødefaciliteter i Aalborg og København, men tager gerne sager overalt i Danmark.

I kan læse meget mere om os på skattesagsadvokaterne.dk og på vores blog skattestraf.dk.

Vi har endvidere stor erfaring i at samarbejde med kundens revisor og sædvanlige advokat om sagerne, ligesom vi sikrer, at vi kommer 360 grader rundt om sagen – også i forhold til revisor.

Vi er 100 % uafhængige og arbejder stort set alene med små og mellemstore virk-somheder, samt deres ejere. Vi har selv etableret virksomheder, deltager aktivt i driften heraf, og forstår de grundlæggende forretningsmæssige forhold, som en lang række skatte- og skattestrafferetlige sager udspringer af, og som mange af vores kolleger ikke har indsigt i.

Hvad kan vi tilbyde:
Gratis vurdering af skattesagerne og gratis indledende 100 % anonyme drøftelser omkring skattestrafferetlige problemstillinger.

Vi tilbyder at påtage os skattestraffesager, både administrative og domstols-sagerne på beskikkelse (hvilket langt fra alle skatteadvokater gør), og sikrer derved den skattefaglige ekspertise, også i skattestraffesagerne.

Hvorfor samarbejde med os:
Fordi vi forstår at behandle enhver henvisning af en sag, som var det den sidste, hvad den også meget hurtigt bliver, hvis sagen ikke håndteres korrekt.